Manieren om een shabby chic huis te creëren

Als je een shabby chic interieur wilt creëren, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Denk aan zacht en vrouwelijk met veel bloemen en pastelkleuren. Denk vervolgens aan verweerde houten vloeren of houten meubels waarvan de verf afbladdert. Gebruik vintage accenten zoals kandelaars op de schoorsteenmantel of antieke boekenkasten rond het huis voor opslag. Als je op zoek bent naar meer tips om je huis in deze stijl in te richten, lees dan verder.

Voeg goede kwaliteit en chique gordijnen toe

Als het om gordijnen gaat, draait alles bij shabby chic om kwaliteit en stijl. Je hoeft hier geen fortuin aan uit te geven, maar je moet wel zorgvuldig kiezen. Je kunt op zoek gaan naar een gordijnen aanbieding om de beste gordijnen voor je shabby chic huis te kiezen. Kies voor gordijnen die bij je inrichting passen en zorg ervoor dat ze comfortabel zijn. Als je kinderen of huisdieren hebt, wil je misschien kiezen voor gevoerde exemplaren en deze tijdens de wintermaanden gesloten houden. Als je kanten of zijden panelen in je slaapkamer gebruikt als onderdeel van je shabby chic decoratieschema, zorg er dan voor dat er genoeg stof is voor privacy en comfort. Onthoud dat lichte kleuren effectiever zijn om kamers koel te houden dan donkere.

Vintage accenten

Je kunt op verschillende manieren vintage accenten toevoegen aan je shabby chic huis. Vintage lampen, vazen ​​en decoratieve items zijn allemaal goede opties. Als je vintage stukken gaat kopen, zorg er dan voor dat je op zoek gaat naar exemplaren met een verontruste look. Als je een item aan je muur of tafel wilt laten zien en het is niet zichtbaar beschadigd of afgebroken, gebruik dan een vlek pen om zelf dit effect te geven. Je kunt zelfs voor verouderde meubels kopen als je iets eenvoudigs wilt.

Bloemenprints

Bloemenprints zijn een groot deel van een shabby chic decor. Plaats ze op je muren of gebruik ze om je beddengoed, kussens en gordijnen te versieren. Je kunt zelfs bloemmotieven toevoegen aan dekens of vloerkleden. Kies voor volle pastelkleuren zoals roze, lavendel en geel. Als je een subtieler effect wilt, probeer dan zachte kleuren zoals wit met lichtroze bloemen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post