De leukste cadeaus voor mama!

Het is al weer een tijdje terug Moederdag geweest, maar wie zegt dat je alleen op die dag, verjaardag terzijde gehouden, je moeder eens extra in het zonnetje mag zetten? Maarja, wat ga je dan geven? Dit kan nog best lastig zijn zonder terug te vallen naar cadeaus die je al eens eerder hebt gegeven. Daarom staan hieronder een paar moederdagideeën die je op iedere dag van het jaar gerust kan gebruiken. 

Lekker verwennen!

Laat je moeder helemaal tot rust komen met een echte verwendag. Je begint natuurlijk met een heerlijk ontbijtje op bed met afgebakken broodjes en een eitje precies hoe ze het wilt. Kan ze lekker rustig de dag beginnen. Neem haar daarna mee naar een wellnesscenter en trakteer haar op een relaxerende spa dag vol ontspannende massages, gezichtsbehandelingen en stoomcabines. Liever een dagje thuis? Maak dan een voetenbadje en laat haar rustig een goed boek lezen.

Een persoonlijk fotoboek

De mooiste momenten in je leven wil je natuurlijk nooit vergeten en hoe kun je deze nu beter vastleggen dan in een fotoboek vol mooie foto’s. Zo kunnen jullie nog elke dag samen mooie herinneringen en grappige verhalen ophalen. Zet er vooral leuke quotes in! In principe, kun je nooit genoeg van deze boeken hebben, maar als je een keer iets anders wilt doen, waarom maak je dan niet een herinneringsboek vol mooie momenten met haar collega’s. Kan ze jullie bijvoorbeeld ook eindelijk eens laten zien waarom werken in de zorg zo ongelofelijk mooi is.

Op reis!

Iets waar je sowieso veel mooie herinneringen mee gaat maken is tijdens samen een dagje weg. En de opties zijn eindeloos! Ga wandelen, picknicken in het park, huur een bootje en ga lekker varen en zo kun je nog wel even door. Wat meer budget en tijd? Verras je moeder dan met een city trip naar de stad waar ze altijd al naar toe heeft willen gaan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post