Animatieteams in het buitenland

Of je nou met je kinderen op een camping in Ibiza, Italië of Frankrijk zit: ze zullen zich niet vervelen! Op veel campings in het buitenland zijn namelijk animatieteams te vinden. Animatieteams zijn er om de vakanties voor kinderen nóg leuker te maken. En trouwens niet alleen voor kinderen.

Wat is een animatieteam?

Een animatieteam is een team dat bestaat uit mensen die allerlei activiteiten voor verschillende doelgroepen organiseren. Een animatiemedewerker zorgt voor de dagelijkse portie entertainment, bijvoorbeeld op een camping.

Wat doet een animatieteam?

Een animatieteam organiseert dus allerlei leuke activiteiten om de totale beleving en ervaring nog leuker te maken. De belangrijkste doelgroep is vaak kinderen. Er worden activiteiten georganiseerd zoals knutselen, maar ook sport- en spel activiteiten. Verder kun je denken aan vossenjachten en spooktochten, kindertheater, minidisco’s en playbackshows. Voor volwassenen kun je bijvoorbeeld denken aan Aqua Aerobic of watervolleybal. Bestemmingen zoals Ibiza met kinderen kunnen dus prima. Als je zoekt naar plekken waar een animatieteam aanwezig is, zit je sowieso goed! En die plekken zijn er volop.

Werken in een animatieteam

Vacatures voor animatiewerk in het buitenland zijn er volop. Ben jij een geboren entertainer én houd je van reizen? Dan kan dit nog wel eens de ideale functie voor jou zijn! Of gewoon een onwijs leuke vakantiejob. Het internet staat er in ieder geval vol mee. Je kunt solliciteren via een bestaande reisorganisatie, maar ook via platformen zoals YoungCapital. Dus word je enthousiast over werken in een animatieteam? Wacht niet langer en ga op avontuur in het buitenland!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.